Logo_logo_not_2017

Noordhoff Uitgevers is trots op het winnen van de Publieksprijs NOT Innovatie Award voor de Training "Het effectief inzetten van digitale leermiddelen in de klas". De NOT Innovatie Award is een initiatief van Jaarbeurs waarbij innovatieve producten en diensten van exposanten in de schijnwerpers worden gezet. Dit meldt Noordhoff Uitgevers.

Een onafhankelijke vakjury heeft de inzendingen van exposanten beoordeeld en vijf inzendingen genomineerd voor de sectoren basisonderwijs, voortgezet onderwijs en mbo. Naast de juryprijs kan in elke sector een publieksprijs worden gewonnen. "Naast alle positieve reacties van docenten die de training hebben gevolgd, is deze publieksprijs een mooi bewijs dat we echt in een behoefte voorzien", aldus Elise Sivertsen, Manager Trainingen bij Noordhoff Uitgevers.

Noordhoff Uitgevers biedt trainingen die docenten op weg helpen met het (digitale) lesmateriaal en wegwijs maken in de methode. Daarnaast verzorgt het bedrijf didactische verdiepingstrainingen die docenten en schoolmanagement ondersteunen op het gebied van gedifferentieerd lesgeven, leren op maat en Gepersonaliseerd leren.

De training "Het effectief inzetten van digitale leermiddelen in de klas" speelt in op de behoefte van docenten die digitaal materiaal willen inzetten, verrijken of verdiepen. Ruim honderd docenten van zo'n veertig scholen hebben het afgelopen jaar de training met succes gevolgd. De training is aangemeld bij Registerleraar.

De grootste vakbeurs voor het onderwijs is nog tot en met zaterdag 28 januari te bezoeken in de Jaarbeurs Utrecht. Ook de Nationale Onderwijsgids is uiteraard aanwezig op de NOT, we zien u graag bij stand 08.C069 in hal 8!

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids