Logo_logo_not_2017

Van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 januari vindt de Nationale Onderwijstentoonstelling (NOT) weer plaats in de Jaarbeurs Utrecht. Ook de inspectie is aanwezig en nodigt belangstellenden uit om eens langs te komen voor antwoord op een vraag of voor een praatje. Of bijvoorbeeld om op een beeldscherm door de ogen van een inspecteur op klasbezoek te gaan. En voor het eerst is het mogelijk een koffiegesprekje met een inspecteur te voeren. Dit meldt de Onderwijsinspectie.

Leraren, intern begeleiders of schoolleiders; alle onderwijsprofessionals kunnen zich aanmelden voor voor een informeel gesprek op afspraak, op een beschut plekje. Twintig minuten bijpraten met een inspecteur, alleen of met twee andere collega's. De deelnemer bepaalt waar het over mag gaan. De capaciteit is echter beperkt dus reserveren voor een gesprek is noodzakelijk. Dit kan door een mailtje te sturen naar NOT2017@owinsp.nl. Daarbij graag vermelden: naam en beroep, telefoonnummer, welk dagdeel de voorkeur heeft voor een gesprek, voorkeur voor een inspecteur uit het primair of voortgezet onderwijs en het aantal deelnemers (maximaal drie).

NOT is de grootste vakbeurs voor het onderwijs in de Benelux voor kinderopvang, primair onderwijs, voortgezet onderwijs en middelbaar beroepsonderwijs. De beurs wordt van dinsdag 24 tot en met zaterdag 28 januari gehouden in de Jaarbeurs in Utrecht. Wil jij daar gratis bij zijn? Meld je dan nu aan via deze link. Met de barcode in de bevestigingsmail haal je je persoonlijke toegangsbadge op de beurs af.  Ook de Nationale Onderwijsgids is uiteraard aanwezig op de NOT. We zien je graag bij stand 08.C069 in hal 8! 

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids