Logo_ced_groep__logo

Met de schoolbrede aanpak van Skillis ontwikkelen leerlingen zich tot zelfverantwoordelijke personen. Maak op een inspirerende manier kennis met Skillis tijdens de conferentie ‘Waar een skill is, is een weg’ op 15 maart in Capelle aan den IJssel.

Mensen die over vaardigheden beschikken om mee te kunnen bewegen in de snel veranderende samenleving. Skillis heeft het complexe vraagstuk over toekomstbestendig leren teruggebracht naar vier kernvaardigheden: denkkracht, perspectief nemen, zelfregulering en samenwerken. Met deze vier vaardigheden bereidt een schoolteam leerlingen van groep 1 tot en met 8 beter voor op de toekomst: Waar een skill is, is een weg.

Leer hoe u deze vier voor het leven belangrijke vaardigheden voor leerlingen terugbrengt tot behapbare doelstellingen. Maak kennis met werkvormen die u op ieder moment van de dag kunt inzetten. Laat u inspireren door experts. Ontdek wat u kunt doen om leerlingen te ondersteunen bij het ontwikkelen van deze vaardigheden en hun eigen weg te vinden.

Op deze conferentie presenteert de CED-Groep ook het Startboek Skillis. Dit boek helpt u om met leerlingen van groep 5 tot en met 8 concreet aan de slag te gaan met het toepassen van de kernvaardigheden in uw reguliere lessen. Meer informatie over Skillis en de conferentie is hier te vinden.

(Dit is een advertorial)