Normal_nog_beeldmateriaal_nieuwsbericht

De maatschappij verandert en het onderwijs moet mee veranderen. Maar hoe doen we dat? Samen met docenten, studenten, bestuurders, onderwijsvernieuwers, opinieleiders en talentontwikkelaars agendeert NRC Live op 23 november een aantal bekende vragen binnen onderwijsland, maar dan in een nieuwe setting!

Onder anderen Thom de Graaf (Vereniging Hogescholen), Marli Huijer (bijzonder hoogleraar publieksfilosofie), Jordan Shapiro (columnist bij Forbes) en Henriëtte Maassen van den Brink (voorzitter van de Onderwijsraad) gaan in op belangrijke vraagstukken als:

  • Een leven lang leren: hoe werkt dat in de praktijk en wie pakt het op?
  • Wat is de rol van de leraar? Hoe geef je inhoud aan adaptief leren?
  • Hoe kunnen nieuwe technologieën en innovatieve concepten het onderwijs opschudden?
  • Hoe ontwikkel je creatief en innovatief talent?

Als deelnemer kies je wat er het beste bij je past. Keuze uit 11 rondetafelsessies waarbij je zelf meeschrijft aan een stappenplan voor de toekomst van onderwijs. Vergaar nieuwe inzichten en krijg concrete handvatten over onderwerpen zoals adaptief leren, de nieuwste tech voor in de klas, bottum-up onderwijsinnovatie, bildung of een leven lang leren. Download het programma voor een overzicht van alle sessies.

Het NRC Live event over de Toekomst van Leren vindt plaats op woensdag 23 november in het WTC in Rotterdam. Tickets zijn te bestellen via: www.nrclive.nl/onderwijs Hier is ook meer informatie te vinden over het programma en de sprekers.

De Nationale Onderwijsgids is mediapartner van NRC Live.

(Dit is een advertorial)