Normal_jeroen_dijsselbloem

Minister Jeroen Dijsselbloem van Financiën zal vandaag een gastcollege geven aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), getiteld 'Rijksbegroting & Europa'. Ook zal hij vragen beantwoorden van studenten op het gebied van overheidsfinanciën. Dit melden Rijksoverheid en de HAN.

Het college is bedoeld voor studenten van de economische opleidingen  van de HAN, alsmede andere geïnteresseerden. Dijsselbloem geeft het college op uitnodiging van PvdA Nijmegen, HAN faculteit Economie en Management (FEM) en de lerarenopleiding Economie van de HAN faculteit Educatie (FE). Tijdens de avond kunnen studenten en geïnteresseerden vragen stellen over allerlei onderwerpen op het gebied van overheidsfinanciën. Er kunnen bijvoorbeeld vragen gesteld worden over zijn huidige werk als voorzitter van de Eurogroep. Ook de ins en outs van de rijksbegroting kunnen besproken worden.
 
Dijsselbloem begint het college vandaag om 20.00 uur in de aula van het I/O gebouw van de Faculteit Educatie van de HAN in Nijmegen.
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids