Normal_copyright_stockfreeimages_kind_muziek_baby_luisteren

Op 2 november vindt de Auris Expertisemarkt plaats in Rotterdam. Taal, communicatie en leren staan centraal rond een markt met verschillende uitgeverijen, workshops en een centrale lezing. Dit meldt Auris.

De hele middag is er gelegenheid de markt met uitgeverijen te bezoeken met onder andere Pica, Lexima, K2-Publisher, Met Sprongen Vooruit, De Coole Kikker, Gelukskoffer, PictoMaat en Senso-Care. Er is een grote verscheidenheid aan didactische en therapeutische materialen, die gericht zijn op taal, communicatie en leren. 
 
De centrale lezing handelt over het thema 'de ontwikkeling van het muzikale gehoor in de praktijk'. De workshops richten zich met diverse thema's op de ontwikkeling van leerlingen in het onderwijs.
 
De Auris Expertisemarkt vindt plaats op woensdag 2 november van 13.00 uur tot 17.00 uur in de Auris Taalfontein in Rotterdam. Professionals kunnen zich tot uiterlijk 25 oktober 2016 inschrijven voor de workshops via de website van Auris. Deelname aan de expertisemarkt is gratis. 
 
Door: Redactie Nationale Onderwijsgids