Normal_vrouwen__opleiding__college__cursus__hoger_onderwijs__hbo__uni

Op 25 mei vindt de werkconferentie 'Elk talent telt! Een doorlopende lijn van talentontwikkeling' plaats over doorlopende leerlijnen over de grenzen van schooltypes en sectoren heen. Professionals in alle onderwijssectoren debatteren op deze middag over wat doorlopende leerlijnen en ononderbroken onderwijs kunnen betekenen voor de talentontwikkeling van leerlingen en studenten. Dit meldt Stichting van het Onderwijs.

Sprekers zijn minister Jet Bussemaker (OCW), professor Sietske Waslander en Helen Adriani, voorzitter Stichting van het Onderwijs. Deelnemers kunnen kiezen uit verschillende werksessies die geleid worden door bestuursleden van de Stichting van het Onderwijs. Ook is er een interactief college van professor Alexander Rinnooy Kan. Het programma wordt afgesloten met een debat. 
 
De werkconferentie 'Elk talent telt! Een doorlopende lijn van talentontwikkeling' vindt plaats op woensdag 25 mei van 13.15 tot 17.30 uur in Pakhuis de Zwijger aan het IJ in Amsterdam. De middag is bedoeld voor alle leraren en onderwijsbestuurders van primair onderwijs tot universiteit. 
 
Registratie voor het debat kan via de website www.stichtingvanhetonderwijs.nl. Deelname is gratis.
 
© Nationale Onderwijsgids