Normal_studenten_computer

Op woensdag 24 juni 2015 wordt de Onderzoeksconferentie 2015 georganiseerd in Den Haag. Tijdens deze conferentie presenteren wetenschappers recente onderzoeken op het gebied van onderwijs en ict. In pitches delen onderzoekers hun actuele en opmerkelijke bevindingen. Dit meldt Kennisnet.

Een bijzondere keynote op de conferentie wordt verzorgd door Peter Riezebos. Vroeger was Riezebos een onhandelbare leerling, inmiddels is hij een multidisciplinair wetenschapper. Zijn doel is bewijzen te ontdekken van hersenprofielen en leermethoden die daarop aansluiten. Deze methoden wil de wetenschapper dan invoeren binnen het onderwijs. Riezebos is auteur van het boek 'Van Mavo tot Harvard'. Meer informatie over het programma wordt nog bekend gemaakt.

De conferentie start op 24 juni om 9.30 uur en eindigt om 17.00 uur. Deelname aan de conferentie kost 75 euro. Inschrijven kan hier. Studenten betalen 25 euro wanneer zij een email sturen naar binnendienst@kennisnet.nl onder vermelding van 'onderzoeksconferentie student', inclusief een scan van de collegekaart. De Onderzoeksconferentie 2015 is een gezamenlijk initiatief van Kennisnet en het Nationaal Regieorgaan Onderwijsonderzoek (NRO).

© Nationale Onderwijsgids