Normal_266px-judith-visser-1216210804

Thriller-schrijfster Judith Visser is morgen te gast bij ROC A12 in Velp. Vandaag gaat de verfilming van haar boek Stuk in première. Bovendien staat juni jaarlijks in het teken van het spannende boek. Het bezoek van Visser op de mbo-school is in de eerste plaats bedoeld voor studenten en leerlingen maar andere belangstellenden zijn ook van harte welkom. Dit meldt Rheden Nieuws.nl

De Maand van het Spannende Boek wordt al weer voor de 26ste keer georganiseerd. Boekhandels en bibliotheken organiseren allerlei activiteiten om het thriller-genre onder de aandacht te brengen. De lezing van Visser voor de scholieren is een initiatief van Bibliotheek Velp in de hoop de jongeren enthousiast te maken om te (blijven) lezen. Visser schrijft thrillers voor jeugd en volwassen en won al verschillende prijzen.

Woensdag 11 juni zal zij van 12.00 tot 14.00 uur studenten van ROC A12 en leerlingen van het Arentheem College Titus Brandsma in Velp vertellen over haar werk en laat ze zien wat 'method writing' is. De lezing is allereerst bedoeld voor de scholieren maar andere belangstellenden en fans zijn ook welkom. Aanmelden is niet nodig en de toegang is gratis.

© Nationale Onderwijsgids