beleef plus 55-plussers auto ede

EDE - Samen met Veilig Verkeer Nederland organiseert de gemeente Ede op 11, 12 en 13 april de BROEM-cursus. Een opfriscursus voor 55-plussers met een rijbewijs die het belangrijk vinden om veilig aan het verkeer deel te nemen. Daarover bericht de website van de gemeente Ede.

De BROEM-cursus vindt plaats tijdens Beleef Plus in de voormalige Enka-fabriek in Ede. Deze beurs is op de drie genoemde dagen elke dag geopend van 10.00 tot 17.00 uur.

Veilig Verkeer Nederland biedt cursisten een theorieles over verkeersregels, met de nadruk op de regels die in de voorbije jaren zijn gewijzigd. Deze les van een uur wordt driemaal per beursdag gegeven: om 11.00, 13.00 en 14.30 uur.

Tijdens een rijvaardigheidsrit kunnen cursisten onder begeleiding van een rij-instructeur in hun eigen auto een rit maken. De instructeur zal na afloop tips en advies geven.

Aangeraden wordt om u van tevoren aan te melden voor de rijvaardigheidsrit. Voor de theorieles is vooraf aanmelden niet nodig. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Deelnemers betalen alleen entree voor Beleef Plus.

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres