Normal_laptop__typen__solliciteren__bloggen__verslag__huiswerk__student

De Nationale Onderwijsgids zoekt bloggers! Vind je het leuk regelmatig jouw visie op het Nederlandse onderwijs te delen? Lees dan vooral verder! 

Door Nationale Onderwijsgids

Ben je docent, schoolleider, beleidsbepaler of op een andere manier werkzaam in de onderwijssector? Ben je scholier of student? Of heb je simpelweg affiniteit en interesse in het onderwijs? Deel je mening, ervaring of ideeën dan met onze lezers!

Bloggen voor de Nationale Onderwijsgids is een leuke uitdaging die goed te combineren is met je andere bezigheden. De frequentie van aanleveren en publiceren gaat in overleg (maar wel minimaal één bijdrage per zes weken) en je bepaalt zelf waar je over schrijft. Als blogger ben je vrijblijvend aan ons verbonden en daartegenover staat dat je altijd gebruik mag maken van onze expertise en marketingmogelijkheden. Bovendien bereik je een lezersplatform van zo'n 60 duizend bezoekers per maand, ruim 100 duizend volgers op Twitter en ruim 1300 nieuwsbriefabonnees. Daarnaast krijg je een eigen profielpagina met een foto, korte biografie, een link naar je website of social media-account en een overzicht van al je blogartikelen.

Om in aanmerking te komen, moeten de blogteksten wel aan enkele voorwaarden voldoen. Een goede blogpost is actueel en relevant maar niet commercieel van aard, bestaat uit zo'n 300 tot 500 woorden en is uiteraard geschreven in correct Nederlands. De inhoud mag niet schadelijk of kwetsend zijn voor onze lezers. De redactie behoudt te allen tijde het recht om blogbijdragen te weigeren of niet te publiceren. Het blogartikel hoeft niet uniek geschreven te zijn; de tekst mag ook elders gepubliceerd worden.

Meer weten of meteen aan de slag? Mail ons via redactie@nationaleonderwijsgids.nl (stuur bij voorkeur een proefartikel mee!).