Inloopmiddag voor basisschoolleerlingen bij cursussen Cambridge English

Voor basisschoolleerlingen is er op vrijdag 21 juni een kennismakingsbijeenkomst omtrent de cursussen Cambridge English. De deuren van cbs Smitshoek gaan open tussen 14.00 uur en 18.30 uur. Kinderen kunnen een kijkje nemen bij Xtra English4kids. Dat meldt De Schakel Barendrecht.

De onderwijsvorm Cambridge English is wereldwijk erkend en erg belangrijk tijdens een latere studie of werk. Basisschoolleerlingen die zich beter willen voorbereiden op het voorgezet onderwijs kunnen een kijkje nemen bij de inloopbijeenkomst. Zo’n 800 kinderen hebben de cursussen al doorlopen.

De lessen zijn op maandagmiddag en duren het hele schooljaar. De cursussen zijn voor alle leerlingen van de groepen 4 tot en met 8.

Kwalitatief goed Engels onderwijs 

Xtra English4kids wil kwalitatief goed Engels onderwijs geven aan de kinderen. Shabnam Hofland is de initiatiefnemer van de cursus. “We werken met de nieuwste leerboeken en de modernste leermiddelen.”

Gemotiveerde leerlingen 

Een les duurt gemiddeld zo’n 60 minuten en kost 16 euro per keer. Leerlingen die zeer gemotiveerd zijn kunnen aan de cursussen deelnemen. Meer informatie over de cursussen is hier te vinden.

Door: Nationale Onderwijsgids / Femke van Arendonk