Jochem van Gelder zoekt kinderen met een mening voor podcast 'Kletskoppen'

Het nieuwe jaar begint met een spannende aankondiging voor jonge talenten en podcastliefhebbers: de lancering van de nieuwe podcast 'Kletskoppen', gepresenteerd door niemand minder dan Jochem van Gelder, Nederlands bekendste kindervriend en voormalig presentator van het populaire tv-programma 'Praatjesmakers'. Dat meldt HOPE XXL.
 

'Kletskoppen' belooft een boeiend platform te worden waar kinderen tussen de zeven en tien jaar oud hun grote dromen, unieke kijk op de wereld, en persoonlijke verhalen kunnen delen. Jochem van Gelder, die tien jaar lang het iconische 'Praatjesmakers' presenteerde, zal deze jonge helden uitnodigen om in gesprek te gaan over wat geluk voor hen betekent, hun visies op een betere wereld, en de uitdagingen en successen in hun jonge levens.

Op zoek naar enthousiaste kinderen 

Na een reeks succesvolle try-outs, is HOPE XXL nu in de fase van de werving en casting van de toekomstige deelnemers. “Wij zijn op zoek naar enthousiaste kinderen die bekend staan als echte 'Kletskoppen' – kinderen met een duidelijke mening, die het leuk vinden om voor de camera en achter de microfoon in gesprek te gaan met Jochem van Gelde",meldt regisseur Rob Vissers.

Aanmelden voor 'Kletskoppen'

Heb je een zoon of dochter die zich thuis voelt in de schijnwerpers, niet bang is om zijn of haar mening te delen en graag in gesprek gaat met Jochem van Gelder? Meld hem of haar dan nu aan voor 'Kletskoppen'. Aanmelden kan eenvoudig via het aanmeldformulier op de website www.kletskoppen.tv.

De eerste opnames komen eind februari uit op kletskoppen.tv, YouTube, Apple Podcasts, Spotify, Google Podcasts en alle andere bekende podcastkanalen.

Door: Nationale Onderwijsgids