In volgende Sinterklaasfilm is presentator Beau van Erven Dorens te zien

Beau van Erven Dorens zal volgend jaar te zien zijn in de zesde editie van ‘De Grote Sinterklaasfilm’. De presentator werd gisteravond - live in zijn eigen talkshow - verrast door Robert ten Brink met de vraag of hij een rol wil spelen in de muzikale familiefilm. Naast Robert ten Brink zat Janny van der Heijden, die op dit moment te bewonderen is in 'De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond', aan tafel bij BEAU. Dat meldt Just Entertainment.

Van Erven Dorens twijfelde geen moment en zei gelijk volmondig 'ja'. ‘De Grote Sinterklaasfilm’ staat bekend om haar imposante sterrencast en regisseur Lucio Messercola ziet het als een uitdaging om elk jaar weer een script te bedenken met bijzondere rollen voor BN’ers. “Ik ben blij om te horen dat Beau een rol wil spelen in de leukste Sinterklaasfilm van Nederland en ik zal mijn best doen om een passende rol voor hem te bedenken,” vertelt Messercola.

'Baantjer-effect' 

Messercola merkt dat ‘De Grote Sinterklaasfilm’ als merk steeds populairder wordt. “We werken ieder jaar met een getalenteerde, vaste cast en daaromheen verzamelen we bijzondere (gast)acteurs. Dit laatste gaat steeds makkelijker, want het merk wordt ieder jaar bekender. Inmiddels ontstaat er zelfs het ‘Baantjer-effect’, want steeds meer BN’ers vinden het leuk om een rolletje te spelen in de film”, vertelt de regisseur enthousiast.

De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond 

In ‘De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond’ wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is reden voor een groot feest. Zo wil hij dat ieder kind in Nederland dit jaar een extra cadeautje krijgt. Tegelijkertijd willen de Pieten Sinterklaas verrassen met een groot feest met als hoogtepunt een speciaal optreden van één van Nederlands bekendste artiesten.

Robbie Reuzel 

Robbie Reuzel die ook op vijf december jarig is, hoort van de grote plannen van de Sint en wordt woedend. Het is tenslotte niet de eerste keer dat zijn verjaardag wordt verknald door pakjesavond. Hij verzint een list om Sinterklaas uit te schakelen en maakt hiervoor onder andere misbruik van diens geestige buurvrouw. Zal het Robbie Reuzel lukken pakjesavond te dwarsbomen of ruiken de Pieten onraad en kunnen ze het Sinterklaasfeest redden?

Door: Nationale Onderwijsgids