Normal_1920_groepsfoto

Het Kinderen voor Kinderen-koor lanceert vandaag een gloednieuw album: Bij mij thuis. Met vrolijke nummers als ‘Vakantie in de tuin’, het nummer ‘Carnaval’ dat je niet meer uit je hoofd krijgt en het gevoelige nummer ‘Onzichtbaar’. Voor de tweede keer op rij is de muziek geproduceerd door Willem Laseroms en net als voorgaande jaren sluit de titel van het album Bij mij thuis aan bij het thema van de Kinderboekenweek 2023.  

Op het nieuwe album staan twaalf nummers, waarvan er twee bedacht zijn tijdens een schrijverskamp waaraan dertig kinderen meededen. Feestnummer ‘Carnaval’ en ‘Hoogbegaafd’ zijn samen met de kinderen gemaakt. Ook zijn er gevestigde namen ingevlogen om het album te maken. Zo is het nummer ‘Twee minuten stilte’ gemaakt in samenwerking met het Metropole Orkest en heeft Diggy Dex meegeholpen aan het nummer ‘Kom maar bij mij’. Zet de speakers op volle kracht aan en zing mee! Het album Bij mij thuis is zowel fysiek in de winkels als online verkrijgbaar.  
 
Beluister hier het album. 

Kaartverkoop 

Vanaf vandaag is ook de kaartverkoop voor De Grote Show gestart. Tijdens De Grote Show zetten Presentatrice Raïsha en koor 44 de deur wagenwijd open en heten je van harte welkom. De nieuwste nummers van Bij mij thuis komen voorbij, maar ook de sing-a-long voor jong en oud mag natuurlijk niet ontbreken. Er valt zoveel te beleven, dus heb jij zin om een feestje te bouwen? Kom langs en zing en dans lekker mee! 
 
Door: Nationale Onderwijsgids