Theaterattractie OBERON in augustus te zien in Zoetermeer

In het weekend van 18, 19 en 20 augustus aanstaande opent in Zoetermeer de theaterattractie OBERON. Drie dagen lang wanen bezoekers zich in de wereld van de elfen, onder leiding van elfenkoning Oberon en zijn koningin Titania. Dat meldt Stichting Storytellers. 

In het elfendorp worden een aantal keren per dag theatershows met paarden en roofvogels opgevoerd. Daarnaast kunnen jonge bezoekers leren boogschieten, kalligraferen en dansen als een echte elf. De speurtocht Quest brengt je tijdens een interactieve wandeling door het heuvelgebied dichter in contact met de natuur. 

Theaterwandelingen 

Bij het vallen van de avond beginnen de theaterwandelingen. In kleine groepen worden de bezoekers door elfengidsen meegenomen op een avontuur in het natuurgebied. Zangers, dansers en acteurs zorgen voor een immersieve beleving, waarbij je ondergedompeld wordt in de magische wereld van koning Oberon.

OBERON is een unieke kruising van theater, wandeltocht en festival. De attractie werd eerder bekroond met de Cultuurprijs van de stad Zoetermeer. Het volledige programma van OBERON is hier te vinden.

Door: Nationale Onderwijsgids