Jippie No More! opener van 37ste Cinekid Festival

De 37e editie van Cinekid Festival in Amsterdam opent op 15 oktober met de wereldpremière van Jippie No More!, een nieuwe Nederlandse familiefilm van regisseur Margien Rogaar. Dat heeft productiehuis Juliet at Pupkin, die de film gemaakt heeft, dinsdag bekendgemaakt.

Jippie No More! vertelt het verhaal van de zestienjarige Jaap Peter (Wesley van Klink) en zijn familie, die tijdens de voorbereidingen van het huwelijk van de oudste zus allemaal op hun eigen manier worden uitgedaagd in de liefde. Het is volgens de makers "een film voor het hele gezin over liefde, familie en verbintenis".

Hoofdrollen

De andere hoofdrollen zijn voor Guido Pollemans (Oogappels), Aus Greidanus sr. (De zaak Menten), Hannah van Lunteren (Narcosis) en Lotte Jonker (Lampje). Vanaf 13 december zal de film overal te zien zijn in de Nederlandse bioscopen en filmtheaters, uitgebracht door distributeur Cinéart.

Media- en filmfestival voor kinderen

Cinekid Festival is het grootste media- en filmfestival voor kinderen ter wereld en vindt plaats tijdens de herfstvakantie in meer dan dertig filmtheaters door heel Nederland en op Curaçao.

Door: ANP