Divi Resorts lanceert ontbijtproject voor schoolkinderen op Aruba

Het Aruba ontbijtproject is op 1 juni jl. van start gegaan en wordt mogelijk gemaakt door Divi Resorts, die met een 7-tal hotels in de Caribbean zeer betrokken is bij de lokale gemeenschappen. Het initiatief valt onder het Divi Cares programma. Hotelgasten wordt gevraagd een dollar voor elke dag van hun verblijf te doneren. Dat meldt Latin America Reflections.

Divi Resorts kondigt met trots het nieuwste Divi Cares initiatief op Aruba aan om lokale kinderen te helpen met een gezond ontbijt op school. Donaties zijn een welkome bijdrage aan het bestrijden van honger onder deze kinderen. Met de steun van Divi Resorts en haar gasten zal de impact op het eiland en in het leven van deze kinderen van grote betekenis zijn. Maatschappelijke aandacht voor vooral gezinnen met kinderen is hard nodig. Die kunnen vaak maar moeilijk het hoofd boven water houden en corona heeft dat nog eens extra bemoeilijkt. Honderd procent van de donaties gaat rechtstreeks naar de stichting en alle administratieve kosten zijn voor rekening van Divi Resorts.

Gerrit Griffith 

De initiatiefnemer is de voormalige general manager van één van de resorts op Aruba, Gerrit Griffith. Hij heeft ruim 43 jaar bij Divi Resorts gewerkt en eenmaal met pensioen wilde hij iets terug doen voor zijn gemeenschap. Hij sloeg de handen ineen met een lokale organisatie die ervoor zorgt dat geen enkel kind met honger naar school gaat. Deelnemende hotels aan dit ontbijtproject zijn: Divi Aruba Phoenix Beach Resort, Divi Dutch Village Beach Resort en Divi Village Golf & Beach Resort. Ga naar www.banuniman.org.aw voor meer informatie over het goede doel of om een donatie te doen.

Door: Nationale Onderwijsgids