Eva Jinek haar zoontje gaat vandaag voor het eerst naar school

Pax, het vierjarige zoontje van Eva Jinek, is maandag voor het eerst naar school gegaan. De presentatrice deelt op Instagram een foto van hem met zijn eigen rugzakje, dat hij bij zijn geboorte van een onbekende had gekregen.

"Mijn beertje gaat naar school", schrijft Eva bij een foto van Pax. Het jongetje heeft een donkergrijze rugzak om met daarop zijn naam en plaatjes van planeten en sterren. "Het rugzakje dat Pax draagt heb ik van iemand gekregen die ik niet persoonlijk kende, toen Pax werd geboren. En in die tijd was ik een beetje overweldigd en ziek en heb ik niet goed genoteerd van wie ik dit mooie cadeau kreeg", aldus de presentatrice. "Vier jaar lang heb ik het bewaard en nu, vandaag, wordt het voor het eerst vol trots door Pax gebruikt!! Ik hoop dat degene die het rugzakje heeft gegeven dit ziet, want ik wil ik je graag nog een keer bedanken."

Gevoelens 

Verder schrijft de talkshowhost dat ze verschillende dingen voelt die "vast hetzelfde" zijn als de dingen die alle andere ouders voelen als zij hun kinderen voor het eerst naar school brengen. "Trots, ongeloof - is mijn baby al zo groot - weemoed, een scheutje zenuwen en hoop", aldus Eva. "Heel veel hoop."

Door: ANP