Logo_bouwstenen_voor_sociaal_logo

De 5e editie van In Control, de jaarlijkse publicatie over informatiemanagement voor vastgoed- en facility managers bij scholen en gemeenten, is online beschikbaar. Aan de 6e editie wordt gewerkt. Dit meldt Bouwstenen voor Sociaal.

In de publicatie een keur van artikelen, variërend van ‘basis op orde’ tot ‘digital twin’. Ook zijn er artikelen met een overzicht van duurzaamheidsindicatoren, de mogelijkheden te sturen op basis van big en open data, een kritische evaluatie van de Informatieplicht Wet Milieubeheer en een voorstel tot het openbaar maken van energiegegevens van scholen en overheidsgebouwen.
 
Diverse onderwijsorganisaties hebben in Bouwstenen-verband aan deze jubileumeditie meegewerkt. Bouwstenen, landelijk platform voor maatschappelijke voorzieningen en vastgoed, is inmiddels bezig met de 6e editie. Naast de vaste onderdelen, waaronder een overzicht van informatiesystemen die op de markt te koop zijn, ligt de focus in 2020 op praktische sturingsinformatie rond het energie- en klimaatbeleid. 
 
Door: Nationale Onderwijsgids