26 maart: gratis webinar voor ouders die thuisonderwijs moeten geven
Op 26 maart organiseert het Centrum voor Jeugd en Gezin in samenwerking met Tischa Neve een gratis webinar over hoe om te gaan met de nieuwe situatie waarin kinderen thuis zitten en ouders voor thuisonderwijs moeten zorgen. Dit meldt het Centrum voor Jeugd en Gezin.
Het is een pittige tijd. Er komt veel op ouders af. Gezinnen hebben de komende weken intensief met elkaar te maken. Ouders moeten hun eigen (thuis)werk zien te verenigen met de begeleiding van het schoolwerk van de kinderen en de kinderen fulltime om zich heen. Ook hebben ouders hun eigen zorgen, onzekerheden en emoties, maar zien ook die van de kinderen.
 
In dit webinar (een online lezing die je thuis vanachter je computer volgt) helpt kinderpsycholoog en opvoedkundige Tischa Neve met antwoorden en ideeën voor al deze dilemma’s.
 
Dit webinar vindt plaats op donderdag 26 maart 2020 van 20.30 tot 21.30 uur. Aanmelden voor de gratis CJG-webinar kan via www.cjgcursus.nl. Er zijn een beperkt aantal aanmeldingen mogelijk. Na de webinar is deze nog een maand terug te kijken.
 
Door: Nationale Onderwijsgids