Normal_gepest_buitenstaander_pesten

In het kader van de Week Tegen Pesten organiseert Ouders & Onderwijs op 20 september aanstaande de webinar Ouders, school en pesten. De gratis toegankelijke webinar geeft ouders antwoorden op vragen als Wat kun je als ouders van school vragen en verwachten als je kind gepest wordt? Bij wie kun je terecht op school? Welke samenspraak is er tussen ouders en school bij de aanpak van pesten? Dat meldt Ouders & Onderwijs.

De Week Tegen Pesten vindt dit jaar plaats van 18 tot en met 22 september 2017. Gedurende deze week wordt er landelijk extra aandacht besteed aan het voorkomen en aanpakken van pestgedrag. Scholen, leerkrachten, ouders en de leerlingen werken daarin samen, Het thema van dit jaar is online pesten.

De webinar voor ouders is op woensdag 20 september aanstaande vanaf de computer, tablet of telefoon online bij te wonen. Het begint om 19.00 uur en duurt tor circa 20.00 uur. Sprekers zijn via video en audio te volgen. Vragen kunnen vervolgens via de chat worden gesteld. Ouders die geïnteresseerd zijn om deel te nemen wordt aangeraden zich tijdig aan te melden. Er is namelijk beperkt plaats. Aanmelden kan door een e-mail te sturen aan kaja.sariwating@oudersonderwijs.nl. Bij een succesvolle aanmelding ontvangen deelnemers op de dag van de webinar de benodigde inloggegevens voor het bijwonen van de sessie.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids