Normal_paperclip__school__onderwijs__kleuren

Het congres van de PO-Raad vindt dit jaar plaats op vrijdag 16 juni in Nijkerk. Het thema van de bijeenkomst is 'kleurrijk in onderwijs'. De titel geeft zowel verscheidenheid als verbondenheid weer. Het congres is bedoeld voor bestuurders, schoolleiders, leerkrachten en andere professionals binnen het primair onderwijs. Dat meldt de PO-Raad.

Het doel van het congres is om verbondenheid uit te stralen, zodat elk kind zich thuis voelt op school. Over de samenwerking en professionalisering in het onderwijs kan tijdens het congres zowel informatie als inspiratie worden opgedaan.

De dag begint om 8.30 uur en kent een vol programma. Zo is er onder andere de mogelijkheid om een van de vijf masterclasses bij te wonen. Willem van Leeuwen, Edith Hooge, Boris van der Ham, Eric Koenen en Ronilla Snellen en Ewald van Vliet komen daarin aan het woord. Daarnaast zijn er ook workshops en andere sessies te volgen. Het congres wordt geopend door Rinda den Besten, voorzitter van de PO-Raad. Rond 17.00 uur wordt de bijeenkomst afgesloten.

Door: Redactie Nationale Onderwijsgids