Logo_logo

Sinds enige jaren bezorgt Onlinefruit.nl met veel plezier elke week of met regelmaat verse producten. Kwaliteit, scherpe prijzen, gemak en persoonlijke service zijn voor u en voor hen belangrijk. Steeds meer klanten weten Onlinefruit.nl om deze redenen te vinden en het klantenbestand is de afgelopen jaren dan ook steeds groter geworden. 

Het betekent ook dat ze, dankzij deze groei, alert moeten blijven op de service, dé reden dat zij met u mogen samenwerken. Daarom heeft Onlinefruit.nl besloten de krachten te bundelen en fuseert vanaf maandag 9 mei 2016 met Van Kekem Fruit. Zij gaan samen verder onder de naam Van Kekem Fruit.

Van Kekem Fruit is voor Onlinefruit.nl een logische keuze en zij verwachten dat u dit vanuit ervaring gaat onderstrepen. Beide organisaties zijn een bekende en gevestigde naam als het gaat om het leveren van fruit & groenten. Van Kekem Fruit levert een groot assortiment en zoveel mogelijk direct uit eigen teelt. Zij hechten veel waarde aan kwaliteit en leveren verse en gevarieerde pakketten. Zij stimuleren daarmee de gezonde werkomgeving binnen uw organisatie. De prijzen zijn zeer aantrekkelijk en de service is persoonlijk zoals u gewend bent.  

De organisaties doen er alles aan de fusie geruisloos door te voeren, zodat u er niets van merkt. Mocht u vragen hebben, er iets onduidelijk zijn of wilt u iets bespreken, horen ze dit uiteraard graag.

Meer informatie over Van Kekem Fruit of 2 weken gratis fruit uitproberen kijk hier.

(Advertorial)