Logo_cover_kinderboekengids

Kans maken op een Kinderboekenweeklespakket? Dat kan! Wij mogen vijf lespakketten weggeven. Extra leuk: het lespakket is voor alle groepen van het basisonderwijs. Zo bestaat het onder andere uit de Kinderboekenkrant, de Voorleesgids, het Kinderboekenweekgeschenk Oorlog en vriendschap en natuurlijk diverse lessen.

De KinderboekenGids 2016/2017 is vanaf 10 mei tot en met 10 juni weer te bestellen. In de nieuwe KinderboekenGids staat alle informatie voor een heel jaar leesonderwijs op de basisschool: over de Kinderboekenweek, De Nationale Voorleesdagen, de Nederlandse Kinderjury, De Nationale Voorleeswedstrijd en de Poëzieweek. Daarnaast kunt u alles lezen over verschillende lespakketten en extra materialen voor op school.

Met de complete lessen kunt u direct aan de slag in uw klas. Het Kinderboekenweeklespakket is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor leesbevordering, maar ook voor andere vakken zijn er lessen. De lessen zijn eenvoudig uit te voeren en aan te passen aan uw persoonlijke wensen.

Winnen
Kans maken op één van de Kinderboekweeklespakketten? Like dan onze Facebookpagina en deel ons Facebookbericht over de lespakketten. Onder de mensen die onze pagina liken en ons bericht hebben gedeeld, verloten wij vijf keer een Kinderboekenweeklespakketten.

De Kinderboekengids wordt uitgebracht door Stichting CPNB en is hier te bestellen.

© Nationale Onderwijsgids