Normal_lezen2343

Meer dan 200 scholen die zich hebben ingeschreven voor het Nationaal Voorleesontbijt 2016 ontvangen een exemplaar van het ‘Het Grote Familie Voorleesboek’. Voor het boek schreven negen bekende Nederlanders, waaronder Yvon Jaspers, de boyband Mainstreet en kinderpopster Dirk Scheele, een verhaal rondom het thema ‘familie’. Dat meldt Wehkamp.

Het Grote Familie Voorleesboek bestaat uit negen korte ‘droomverhalen’, waar naast Ronald McDonald Kinderfonds ambassadeur Yvon Jaspers, Mainstreet en Dirk Scheele, ook tv-kok Hugo Kennis, presentator Klaas van Kruistum, tennisspeler Jacco Eltingh, actrice en presentatrice Yvonne Coldewijer, bekend paardenliefhebber Jesse Drent en zangeres Tyra Wiertz aan hebben meegewerkt. Het boek staat vol met leuke, spannende en grappige verhalen om even samen bij weg te dromen.

‘Het Grote Familie Voorleesboek’ is speciaal gemaakt in opdracht van McDonald’s, als trouwe partner van het Ronald McDonald Kinderfonds. McDonald’s heeft het voorleesboek in samenwerking met uitgeverij Kluitman en Wehkamp ontwikkeld. Wehkamp doneert de boeken naar aanleiding van de Nationale Voorleesdagen 2016. Het voorleesboek, waarvan de gehele opbrengst naar het Ronald McDonald Kinderfonds gaat, is exclusief verkrijgbaar via wehkamp.nl/kinderfonds.

De Nationale Voorleesdagen 2016 vinden plaats van 27 januari tot en met 6 februari.

© Nationale Onderwijsgids