Normal_pants-676116_640

Vanaf het nieuwe schooljaar (2015-2016) kunnen ouders een tegemoetkoming in de schoolkosten krijgen via de Delftpas. Met de Delftpas kunnen kinderen (van 4 tot en met 17 jaar) vanaf maandag 17 augustus 2015 schoolspullen kopen en (een deel van) de ouderbijdrage op school betalen. Dit meldt Gemeente Delft.

Op de Delftpas is een tegoed gestort waarmee in deelnemende winkels in Delft betaald kan worden. De pas mag alleen gebruikt worden voor spullen die kinderen nodig hebben om naar school te gaan. Kinderen krijgen een eigen Delftpas gratis wanneer hun ouders een Delftpas voor 5 euro gekocht hebben. Pashouders met een pas van 20 of 60 euro komen niet in aanmerking voor de schoolkostenregeling via de Delftpas. 

Op maandag 17 augustus opent V&D Delft haar deuren speciaal voor Delftpassers. Van 13.00 tot 16.00 uur kunen kinderen schoolspullen kopen tijdens de speciale kick-off met extra kortingen. Meer informatie over de tegemoetkoming in de schoolkosten via de Delftpas via delftpas.nl/schoolkosten.

© Nationale Onderwijsgids