Logo_logo_image001

Per 1 september 2015 gaat PPSI - het voormalige Project Preventie Seksuele Intimidatie in het onderwijs – op in de Stichting School & Veiligheid. Na 22 jaar verdwijnt de naam PPSI, maar de expertise over het vertrouwenswerk en de afhandeling van klachten in het onderwijs blijft bestaan. Vertrouwenspersonen vinden deze informatie voortaan op de website www.schoolenveiligheid.nl onder vertrouwenswerk. Dat meldt Stichting School & Veiligheid.

Op de website staan in de agenda de jaarlijkse conferenties en de vierdaagse trainingen voor vertrouwenspersonen. In de kennisbank vindt u het aanbod aan cursussen en praktische materialen ter ondersteuning van het vertrouwenswerk op school. Daarnaast vinden uw collega-docenten voor het primair en voortgezet onderwijs ook alle actuele (voorlichtings)informatie en lesmateriaal op de website van School & Veiligheid.

Stichting School & Veiligheid ondersteunt scholen bij het bevorderen van een sociaal veilig klimaat en richt zich op schoolprofessionals zoals schoolleiders, leraren, vertrouwenspersonen, mentoren en veiligheidscoördinatoren. Stichting School & Veiligheid wordt volledig gesubsidieerd door het ministerie van Onderwijs.

© Nationale Onderwijsgids