Logo_cnv_onderwijs

Afgelopen vrijdag zijn de onderhandelingen voor de nieuwe collectieve arbeidsovereenkomst (cao) voor het primair onderwijs (PO) van start gegaan. Er wordt onderhandeld over de cao voor 2015-2016. Dit melden de vakbonden CNV Onderwijs en de Algemene Onderwijsbond (AOb). 

Voor mensen die werken in het primair onderwijs geldt een collectieve arbeidsovereenkomst (cao). De CAO PO 2014-2015 is overeengekomen voor de gehele branche en loopt van 1 juli 2014 tot en met 30 juni 2015. Klik hier om de cao-tekst in te zien. 
 
Op vrijdag zijn de onderhandelingen voor de nieuwe cao, die dus na 30 juni van kracht zou moeten worden, begonnen. De vakbonden, waaronder CNV Onderwijs (CNVO), de Algemene Onderwijsbond (AOb), FvOv, AVS en FNV Overheid, hebben afgelopen vrijdag hun gezamenlijke inzet voor de onderhandelingen uitgewisseld met werkgeversorganisatie PO-Raad. De onderhandelingen zijn hiermee officieel van start gegaan. 
 
Klik hier om de gezamenlijke inzet van de bonden in te zien. Klik hier om de brief aan de PO-Raad over de gezamenlijke inzet te zien. 
 
© Nationale Onderwijsgids