Logo_bibliotheek_op_school_20141121_advertentie_not_2015_lr

Van 27 t/m 31 januari 2015 staat de Bibliotheek op school opnieuw op de NOT. Met dit keer ook aandacht voor het voortgezet onderwijs en mediawijsheid. Daarnaast is er een schat aan ervaring en resultaten te melden. Dat gaan we dus ook doen!

Een nieuw Magazine
In 2013 lanceerden we een inspirerend Magazine dat het algemene verhaal van de Bibliotheek op school op een mooie manier voor het voetlicht bracht. Ook in 2015 hebben we veel te vertellen: er is inmiddels zoveel meer ervaring om te delen. Dus er komt een nieuw Magazine. De interviews zijn afgenomen, de foto’s zijn geschoten. Op dit moment steken de redacteur en vormgever onze nieuwe boodschap in een nieuw jasje. Voor het voortgezet onderwijs komt er ook een speciaal magazine met mooie verhalen over de pilot en wat er allemaal nog gaat komen.

Brekend nieuws
Natuurlijk hebben we ook een bijzonder nieuwsfeit te melden dit jaar. De Nederlandse Kinderjury wordt vanaf 2015 namelijk onderdeel van de Bibliotheek op school. Hoe en wat dat voor scholen en bibliotheken betekent, hoor je op de NOT!

Publiciteit voor bibliotheken en scholen
Bibliotheken gaan vanaf nu meer vertellen over wat we doen op de NOT, waar we staan (09.B120) en wat we uitdelen. Houd hun nieuwsberichten en onze NOT-pagina dus goed in de gaten. En vergeet niet om je hier gratis te registreren voor een toegangskaart.

Tot ziens!

(Dit is een advertorial)