Logo_ntr_zapp_music_challenge_2015

Uitzending: zaterdag 22 november om 19.00 uur op NPO 3
Website: www.ntr.nl/zappmusicchallenge

Julie is nog maar 11 jaar, maar alles in haar leven draait om pianospelen en dan voornamelijk het spelen van klassieke muziek. Will Maas, de toetsenist van de band van Ilse DeLange, heeft een enorme uitdaging voor Julie. Durft zij met Ilse en haar band op te treden op een  groot podium? En dan even geen klassiek, maar met het prachtige nummer Miracle? Zou ze het durven en de uitdaging aangaan?

In Zapp Music Challenge, gepresenteerd door Maurice Lede, krijgen muzikale kinderen de uitdaging van hun leven. Dat ze een instrument kunnen bespelen of eigen liedjes kunnen schrijven, dat staat vast. Maar durven ze ook met een wereldberoemde artiest voor tienduizend mensen op te treden, een solo te geven op Pinkpop of samen met een bekende artiest een nummer te schrijven?

In Zapp Music Challenge worden de jonge talenten gevolgd op weg naar de uitdaging, ze krijgen een masterclass en een kijkje achter de schermen bij het werk van de artiest. Met medewerking van onder meer Chef’Special, Within Temptation, Racoon, Nielson, het Radio Filharmonisch Orkest, Typhoon en anderen. Meer informatie via: www.ntr.nl/zappmusicchallenge.

© Nationale Onderwijsgids