Logo_logo

De BETT in Londen is een van de grootste beurzen in Europa op het gebied van onderwijs met ICT. Veel trends die op de BETT worden geïntroduceerd zijn later ook in het Nederlandse onderwijs te zien. Om de toegevoegde waarde van dit bezoek te vergroten, organiseert Like to Share een studiereis naar de BETT die u niet snel zult vergeten. U bent twee dagen op de BETT, namelijk 22 en 23 januari 2015. Dit meldt Like To Share. 

De reis begint met een bijeenkomst in Nederland op 18 november van 19:00-22:00. Tijdens deze bijeenkomst worden de gewenste onderwijskundige resultaten en verwachtingen besproken en vastlegd. Na de reis doen we hetzelfde, op 3 februari van 19:00-21:30. Dan bespreken we hoe de opgedane kennis een plek kan vinden in uw onderwijs. Op deze manier zal een bezoek aan de BETT  een praktisch rendement opleveren voor uw school.
 
Tijdens uw verblijf in Londen wordt u door drie gastheren verdeeld over 4 sectoren: PO – VO – MBO – HO begeleid. Zij hebben een ruime ervaring in het onderwijs (en de implementatie van nieuwe media) en in het begeleiden van groepen. U krijgt een looproute aangeboden waarmee de – door u vooraf omschreven – vragen en verwachtingen ruimschoots aan bod komen. Tevens zijn zij u van dienst, wanneer u op zoek bent naar verdieping of verbreding van uw bezoek.
 
De doelgroep van deze excursie zijn: ICT-ers, docenten, leerkrachten, teamleiders, bestuurders en directie. Inschrijving sluit op vrijdag 31 oktober! Kijk voor meer informatie op: http://liketoshare.education/events/event/bett-begeleide-excursie/ 
 
© Nationale Onderwijsgids