Foto aangeleverd door het Kunstkot

Op zondag 31 augustus, tussen 15:00-17:00 uur, draait de eerste familiefilm in Kunstkot. Het gaat bijzonder goed met het eigenzinnige cultuurcentrum in Veendam. Nadat ze cjp cultuurkaart acceptant zijn geworden en het aanbod workshops hebben uitgebreid voor alle middelbare scholen, heeft Kunstkot nu ook een bioscooplicentie binnen. Dit meldt het Kunstkot. 

Bezoekers kunnen zich per email aanmelden en aangeven welke film ze graag in de bioscoop willen zien. De meeste stemmen gelden, dus de film die het vaakst genoemd wordt is de film die gedraaid gaat worden. Het Kunstkot Funparkgaat daarnaast ook vaste openingstijden hanteren. Elke woensdag, vrijdag, zaterdag en zondag kunnen kinderen en volwassenen zich de hele middag vermaken van 14:00-17:00 uur. Iedereen (vanaf 9 jaar) mag nu ook graffiti spuiten op de buitenmuren van Kunstkot (bij mooi weer). 
 
De samenwerkingen met scholen wordt steeds belangrijker. Leerlingen hebben vrijheid nodig om zich creatief te kunnen ontwikkelen. Op school moeten resultaten behaald worden, maar bij Kunstkot leer je hoe je het meeste plezier kunt beleven zonder je te focussen op het resultaat. Inspiratie en motivatie staan dus voorop. Zo creëer je passievolle, talentvolle, creatieve en vooral gelukkige leerlingen. Zolang je je eigen doelen kan creëren, voel je je nuttig en groeit het zelfvertrouwen. Je ontdekt wie je bent en wat je wil in de toekomst. 
 
Voor vragen, informatie of reserveringen mail naar info@kunstkot.nl.
 
© Nationale Onderwijsgids