7 november 2013 om 11:46
< 1 min lezen

Studenten maken menu met Twentse chef-koks

ALMELO - Chef-koks en patrons van een viertal bekende horecabedrijven in Twente gaan samenwerken met studenten van de Cas Spijkers Academie Twente. Daarover bericht de website van ROC van Twente, waarvan de academie een onderdeel is.

Samen met de ervaren horecamensen gaan de mbo-studenten een topmenu samenstellen. Gasten zijn op de volgende dagen welkom bij de horecabedrijven om zich te laten verrassen door het menu:

  • 2 december: Hotel de Wiemsel, Restaurant de Wanne (Ootmarsum)
  • 21 januari: Restaurant Dorset (Borne)
  • 11 maart: Restaurant de Stenen Tafel (Borculo)

Afgelopen maandag konden zij dat al doen bij Landgoedhotel De Wilmersberg in De Lutte.

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres

Relevante artikelen

Alles van mbo
    • MBO

    Mbo’ers kunnen nu ook een traineeprogramma volgen bij ministeries van OCW en BZK/VRO

    Vandaag om 12:49
    • MBO

    Beroepsonderwijsexperts uit Zwitserland bezoeken Utrechtse vakschool Nimeto

    Vandaag om 12:37

Aankomende evenementen

08 Nov
Open dag – alle locaties De Rooi Pannen
  • Noord-Brabant
10 Nov
SURF Onderwijsdagen 2025
  • Zuid-Holland
20 Nov
Leerkrachtendag Burgerschap
  • Noord-Brabant