13 januari 2014 om 09:52
< 1 min lezen

Culinaire opdracht studenten MBO Horeca Tilburg

TILBURG - Woensdag hebben studenten van de afdeling MBO Horeca Tilburg van De Rooi Pannen een praktijkles gevolgd. Met behulp van een mysterybox moesten zij speciale culinaire creaties maken. Daarover bericht de website van De Rooi Pannen.

De studenten gingen in groepen van vier personen aan de slag. Elke groep bestond uit twee koks en twee bedieningsmedewerkers.

Nadat ze uit de mysterybox ingrediënten hadden gekozen, kregen ze een bepaald soort bier toegewezen. Doel was een goede combinatie maken tussen het gerecht en het bier.

De koks moesten in een halfuur een passend gerecht bereiden voor dertig personen, de bediening kreeg de vrije hand in het restaurant. Alle bier-spijscombinaties werden kritisch beoordeeld. Tot slot werd de winnaar bepaald.

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres

Relevante artikelen

Alles van mbo
    • MBO

    Onderwijsinspectie wil betere scholing voor zij-instromers binnen het mbo

    Vandaag om 11:29
    • MBO

    Week van de Studiekeuze helpt jongeren en hun ouders tijdens een belangrijk proces

    Vandaag om 11:24

Aankomende evenementen

22 Sep
Webinar ‘Burgerschapsbeleid in de praktijk’
  • Utrecht
24 Sep
Nederlands Congres Schoolaanwezigheid 2025
  • Gelderland
24 Sep
Opleiding: Spanningen op school
  • Utrecht