16 januari 2014 om 07:25
< 1 min lezen

Boekpresentatie van lector Hotel Management School Maastricht

AMSTERDAM - Lector Peter Klosse van Hotel Management School Maastricht presenteert zaterdag zijn boek The Essence of gastronomy. Dat doet Klosse, die ook eigenaar van restaurat De Echoput is, om 15.30 uur in het Museumcafé aan de Oude Turfmarkt 129 in Amsterdam. Daarover bericht de website van Zuyd Hogeschool.

In zijn boek The Essence of gastronomy: understanding the flavor of foods and beverages brengt Klosse natuurwetenschappen en sociale wetenschappen samen in een nieuwe, overkoepelende theorie over smaak.

Op 1 januari riep Fiona Beckett, die onder andere in The Guardian schrijft over wijn en eten, Klosse uit tot ‘Food and drink personality of the year’.

© Nationale Onderwijsgids / Richard Heeres

Relevante artikelen

Alles van docenten
    • Docenten

    Leesbevorderingsaanpak werkt, kinderen massaal lid van de bibliotheek

    Vandaag om 10:57
    • Docenten

    Kwart van de jongeren één keer per maand online buitengesloten

    Vandaag om 09:35

Aankomende evenementen

22 Sep
Webinar ‘Burgerschapsbeleid in de praktijk’
  • Utrecht
24 Sep
Nederlands Congres Schoolaanwezigheid 2025
  • Gelderland
24 Sep
Opleiding: Spanningen op school
  • Utrecht