Vrije School Michaël

Vrije School Michaël
Bachlaan 8
8031 HL Zwolle

Bachlaan 8
8031 HL Zwolle
Telefoon:
038-4225448
Fax:
nvt
Website:
http://www.vrijeschoolzwolle.nl
E-mail:
info@vrijeschoolzwolle.nl

220 kinderen komen elke dag naar onze school, vanuit Zwolle en omliggende gemeentes. Het is niet vanzelfsprekend dat zoveel ouders de keuze maken om hun kind niet naar de school om de hoek te laten gaan, maar om elke keer weer de reis naar en van onze school te maken. Het is dankbaar dat zoveel ouders hun kinderen aan ons toevertrouwen.

Dat deze keuze wordt gemaakt onderstreept aan dat onze school iets bijzonders te bieden heeft. Het geeft verplichtingen naar ons, bestuur en team, om het vertrouwen dat in ons gesteld wordt waar te maken.

De kinderen komen op school met een vraag: leer mij rekenen, schrijven, lezen, help mij mij creatief & kunstzinnig te uiten, alles wat belangrijk is om straks mijn weg te kunnen vinden in het leven. Maar de kinderen komen met nog een vraag bij ons: help mij te vinden wie ik in wezen ben, zodat ik later stevig en geworteld kan staan voor datgene wat ik denk, voel en wil.

Dit is de opgave waar wij aan werken: naast alle dingen die het kind in deze maatschappij moet weten en kunnen, willen we het handvatten bieden om te ontdekken wie zij zelf zijn, hen helpen te worden wie zij zijn. Door de cognitieve vakken te integreren met de kunstzinnige, willen wij het kind de gelegenheid bieden zich zo breed mogelijk te ontplooien, om zo te ervaren waar zij zichzelf in kunnen vinden èn kunnen laten gaan.

eder schooljaar zullen wij er alles aan doen om jullie kinderen te begeleiden, te stimuleren, enthousiast te maken om dat wat voor hen belangrijk is te leren, te ontmoeten, te omarmen.

NOG Locatie