Webster University

Webster University
Boommarkt 1
2311 EA Leiden

Boommarkt 1
2311 EA Leiden
Telefoon:
071-5168000
Fax:
071-5168001

Opgericht in St. Louis, Missouri in 1915, Webster University is een geaccrediteerde, non-profit Amerikaanse universiteit met meer dan 100 vestigingen in tien landen. Momenteel zijn er 22.000 studenten die studeren aan Webster campussen over de hele wereld. Webster University heeft een internationale reputatie voor het onderwijs en academische excellentie. Staat bekend om zijn innovatieve, educatieve programma’s geaccrediteerd, Webster voldoet aan de behoeften van de studenten, bedrijven en werkende volwassenen over de hele wereld.

Webster University in Nederland is een van de vier internationale campussen in Europa. Het is de enige Amerikaanse-geaccrediteerde universiteit in Nederland die zowel BA (undergraduate) en MA / MBA / DBA (graduate en post-graduate) onderwijs. Sinds Webster begonnen met het aanbieden Amerikaanse universiteit graden in Nederland in 1983 hebben meer dan 1600 studenten afgestudeerd. Haar alumni werken voor veel van de meest prestigieuze en interessante bedrijven en organisaties in de wereld.

Webster University in Leiden, Nederland

• Webster begon zijn operaties in 1983 in een charmant gebouw in het historische centrum van Leiden.

• Webster is de enige geaccrediteerde Amerikaanse Universiteit aan BA, MA en MBA programma’s in Nederland aan te bieden.

• Officieel erkende en goedgekeurde instelling in Nederland (2008), het aanbieden van NVAO geaccrediteerde dual degree programma met zowel de Amerikaanse en Nederlandse diploma’s. De toegang tot financiële steun van Amerikaanse en Nederlandse regeringen.

• Graduate Studies Center in Amsterdam WTC.

• Momenteel huis aan 400 studenten van 50-plus nationaliteiten met een alumni-netwerk van bijna 2.000 studenten.

NOG Locatie