SKSG

SKSG
Heresingel 8
9711 ES Groningen

Heresingel 8
9711 ES Groningen
Telefoon:
050-3137727

SKSG (Stichting Kinderopvang Stad Groningen) verzorgt alle vormen van professionele kinderopvang bij kindercentra en gastouders verspreid over de stad Groningen en de regio. Al meer dan 110 jaar! Onze doelstelling is het bieden van betaalbare en kwalitatief hoogwaardige kinderopvang. Het welbevinden van de kinderen is het hart van ons pedagogisch beleid, dat is ontwikkeld in samenwerking met ouders en medewerkers.

Klantgericht SKSG is een maatschappelijke organisatie met een sterk klantgerichte aanpak. Het pedagogisch beleid vormt een integraal onderdeel van hoe we denken en werken. De locaties maken in de dagelijkse praktijk zelf gebruik van pedagogisch werkplannen.

Samenwerking Wij richten onze focus op kwaliteit en samenwerking en streven naar een lange termijnrelatie met onze klanten. Wij gaan tot het uiterste om onze kwaliteitsnormen te hanteren zoals vastgelegd in het kwaliteitsconvenant. Dit convenant is ondertekend door de raad van bestuur, de centrale oudercommissie van SKSG en de ondernemingsraad van SKSG. Zo zijn wij in staat klantgerichte oplossingen te leveren, die aansluiten bij de bedrijfsvoering.

NOG Locatie