Creall / Havo b.v.

Creall / Havo b.v.
Lokhorstweg 6
3851 SE Ermelo

Postbus 320
3850 AH Ermelo
Telefoon:
0341 - 560 854
Fax:
0341 - 551 211
Website:
http://www.havo.com
E-mail:
info@havo.com

Creall® . Al 50 jaar een begrip in het onderwijs!
Creall® is een merknaam van Havo. Havo b.v. in Ermelo is al 50 jaar een begrip als het gaat om creatieve verbruiksmaterialen (verf, boetseer- en tekenmaterialen, lijm en toebehoren) voor de educatieve sector, de kinderopvang en voor de hobbysector. Een team van ruim 45 enthousiaste medewerkers is dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en verkopen van creatieve producten van hoge kwaliteit. Daarvoor heeft Havo onder andere de beschikking over een moderne, grotendeels geautomatiseerde fabriek en een modern magazijn.
Havo-producten vinden vanuit Ermelo hun weg naar eindgebruikers in meer dan 45 landen wereldwijd, waaronder vrijwel alle Europese landen. Havo levert aan gespecialiseerde groothandels en retailbedrijven in de educatieve- en hobbysector. Het spreekt voor zich dat de producten van Havo uiterst veilig zijn en voldoen aan de Europese wetgeving en richtlijnen zoals Reach (1907/2006) en de speelgoedrichtlijn (2009/48/EG).
Al meer dan een halve eeuw brengt Havo b.v. onder de merknaam Creall® een compleet assortiment creatieve materialen op de markt. Tijdens de 50 jaar waarin Creall® intensief heeft gewerkt aan de ontwikkeling van nieuwe producten, is één aspect onveranderd gebleven: creatie staat centraal. Kleuren, materialen, structuren en texturen staan allemaal in het teken van creatieve vrijheid en plezier. Op de website www.kleiweb.nl vindt u een overzicht van ons assortiment boetseermaterialen voor het onderwijs en de kinderopvang. Meer informatie over Havo b.v. en Creall® is te vinden via www.creall.com.

NOG Locatie