Cedin

Cedin
Lavendelheide 21
9202 PD Drachten

Lavendelheide 21
9202 PD Drachten
Telefoon:
088-0200 300
Website:
http://www.cedin.nl
E-mail:
info@cedin.nl

CEDIN EXPERTS IN HET ONTWIKKELEN VAN TALENT IN ONDERWIJS

Wij zijn een innovatief onderwijsadviesbureau dat sterk is in begeleiding en advisering op het gebied van onderwijs in de breedste zin.

Cedin ondersteunt scholen, instellingen, gemeenten, ouders en kinderen bij leer- en ontwikkelvraagstukken.

Als adviesorganisatie voor het onderwijs leveren wij een belangrijke bijdrage aan de ontwikkeling van kinderen. We zijn er voor professionals, ook voor ouders, maar in de eerste plaats voor kinderen.

Onze klanten zijn onderwijsinstellingen die hun organisatie en hun onderwijs naar een hoger niveau willen tillen. Maar ook gemeenten die ons advies vragen over een beleidsvraagstuk óf ouders met vragen over de ontwikkeling van hun kind op school.

We trainen professionals in de kinderopvang, peuterspeelzalen, primair en voortgezet onderwijs. We helpen de praktijk te innoveren en richten ons op het vergroten van het vakmanschap van de professional en de interactie met het kind.

We adviseren onderwijsorganisaties over primaire en secundaire processen. We bieden advies bij complexe vraagstukken en helpen bij de ontwikkeling van beleid, bedrijfsvoering, kwaliteitszorg en leiderschap. We adviseren daarnaast gemeenten en provincies over beleidsvraagstukken met betrekking tot onderwijs.

We bieden onderwijsgerelateerde zorg gericht op het wegnemen of beperken van belemmeringen in de ontwikkeling van het individuele kind. Dit doen we in opdracht van scholen, ouders, gemeenten of samenwerkingsverbanden.

NOG Locatie