CSG Het Noordik

CSG Het Noordik
Noordikslaan 68
7602 CG Almelo

Postbus 541
7600 AM Almelo
Telefoon:
0546-484840

Als je aan topsport doet, ben je veel tijd kwijt aan trainingen, wedstrijden en reizen. Een Topsport Talentschool houdt daar rekening mee door extra voorzieningen aan te bieden. Welke dit precies zijn hangt af van wat jij als sporter nodig hebt.

Faciliteiten voor Topsport Talentleerlingen

Je krijgt van ons een persoonlijk begeleider met wie jij en je ouders contact hebben. In goed onderling overleg kun je dan bijvoorbeeld van de volgende faciliteiten gebruik maken:

vrijstelling voor een vak ( lang niet alle vakken zijn mogelijk) vrij krijgen voor toernooien en trainingskampen aanpassing in het rooster gespreid examen

Topsport Talentcoördinator

Annemien Lamberts is de LOOT-coördinator van CSG Het Noordik. Zij is aanspreekpunt en contactpersoon voor huidige en nieuwe Topsport Talentleerlingen, ouders/verzorgers, sportbonden en de school. Mevr. Lamberts is bereikbaar via telefoonnummer: (0546) 48 48 40. Of via e-mail: a.lamberts@noordik.nl.

Op de verschillende vestigingen zijn speciale LOOT-begeleiders aangesteld:

Noordikslaan

mevr. E.L. de Vries

e.devries@noordik.nl

dhr. L.J. Snellink

a.snellink@noordik.nl

dhr. F. Groenhuis

f.groenhuis@noordik.nl

C. van Renneslaan

mevr. M.J. Rodrigues-Hemmink

m.rodrigues@noordik.nl

Vriezenveen

dhr. J.P. de Boer

j.deboer@noordik.nl

Vroomshoop

dhr. G.B.A. Kolman

g.kolman@noordik.nl

Meer informatie over Topsport Talentschool en de manier om erachter te komen of je in aanmerking komt voor de status Topsport Talent (voorheen: LOOT-status) vind je in de speciale flyer

NOG Locatie