Normal_vingerverfen_kinderen_spelen

De PO Raad heeft een digitale brochure gemaakt over het analyseren en gebruiken van data in het speciaal onderwijs. De publicatie is vooral gericht op directeuren en intern begeleiders uit het speciaal basisonderwijs (sbo).

De brochure 'Beter inzicht in opbrengstdata in het speciaal basisonderwijs' geeft onderwijsprofessionals in het speciaal onderwijs een beter inzicht in hun opbrengstdata. Niet alleen de theorie over het analyseren en gebruiken van de gegevens wordt uiteengezet. De brochure bevat vooral ook veel praktijkervaringen.

De publicatie is gemaakte vanuit het project Goed worden, goed blijven en is allereerst bedoeld voor het speciaal basisonderwijs. Met de invoering van het Passend onderwijs kunnen ook scholen in het speciaal onderwijs en brede zorgscholen in het reguliere onderwijs met opbrengstgericht werken te maken krijgen. Ook zij kunnen gebruik maken van de informatie en ervaringen uit de brochure. De publicatie kan gratis worden gedownload op de website van de PO Raad.

© Nationale Onderwijsgids