Van Heijster relatiegeschenken

VENRAY - In één week tijd hebben bijna 4.000 basisscholen zich aangemeld voor de Koningsspelen. Dat betekent dat ruim 800.000 leerlingen op 26 april, de vrijdag voor de inhuldiging van Willem-Alexander, samen zullen sporten. Dat is meer dan de helft van alle basisscholieren.

Het zou toch erg leuk zijn alle leerlingen een herinnering te geven met daarop het portret van Koning Willem-Alexander en eventueel het logo van de school? Van Heijster relatiegeschenken kan u daarbij uitstekend adviseren. U kunt denken aan iets dat te maken heeft met sport, zoals een bidon, ‘sport’ t-shirt of pet. Maar met een kleurrijke strandbal of oranje artikel (hoed, mok, lawaaimakers, vlag) kunnen de Koningsspelen / Troonopvolging ook niet meer stuk.

Er liggen drie standaard portretten klaar die op de artikelen bedrukt kunnen worden. Verder zijn er 13 unieke Troonopvolging artikelen samengesteld met daarop ook een portret bedrukt naar keuze.

De Koningsspelen zijn een initiatief van het Nationaal Comité Inhuldiging. De organisatie staat onder leiding van oud-tennisser Richard Krajicek. De Wimbledonwinnaar weerspreekt met de aantallen berichten dat de animo gering zou zijn. De scholen zouden te weinig tijd hebben om het evenement te organiseren. Krajicek noemt de belangstelling juist ‘inspirerend en aanstekelijk’.

Heeft u een vraag, wilt u een offerte aanvragen of direct bestellen? Neem dan contact op met Van Heijster relatiegeschenken via 0478 - 55 73 00 of ga naar Vanheijster.nl.

© Nationale Onderwijsgids