Normal_agenda

Ter gelegenheid van het aanstaande 225-jarig jubileum organiseert Kentalis in Nijmegen op 19 maart 2015 het symposium ‘Delen en Verbinden’. Verwijzers, zorgprofessionals, gemeenten en onderwijsinstellingen zijn hiervoor van harte uitgenodigd. 

Met het Symposium wil Kentalis haar expertise op het gebied van taalontwikkelingsstoornissen graag met professionals delen. Er is een keuze uit een aantal lezingen en workshops. Hier krijgen professionals meer inzicht in wat taalontwikkelingsstoornissen nu precies zijn en het belang van vroegtijdige onderkenning van taalontwikkelingsstoornissen. Ook krijgen zij praktische handvatten.

Het symposium is gericht op verwijzers zoals (jeugd-)artsen, kno-specialisten, wijk(jeugd)verpleegkundigen, casemanagers jeugd en integrale vroeghulp, GGD medewerkers, logopedisten, gemeenten, onderwijsinstellingen, pedagogisch medewerkers. (Indien er na de uiterste inschrijfdatum nog plaatsen vrij zijn, zijn studenten van harte welkom.)

Voorinschrijven kan via j.vanhaaren@kentalis.nl ovv 'symposium 19 maart'. In februari ontvangt u dan het volledige programma en registratielink. 

© Nationale Onderwijsgids