Normal_pexels-jopwell-2422294

De aandacht krijgen van de juiste doelgroep is niet altijd makkelijk. Vaak is het een lang project met minimale resultaten. Tot nu! Met onderwijsmarketing van de Nationale Onderwijsgids bereik jij simpel, snel en gegarandeerd de juiste doelgroep! Weten hoe? Lees dan even verder!

Wat is de Onderwijsgids? 

De Nationale Onderwijsgids is de plek voor docerend en lerend Nederland. Op de gids vind je al het laatste nieuws, interessante artikelen, vacatures en allerlei content. En dat allemaal over en voor het onderwijs! Kortom, afgesteld op jouw doelgroep. De Nationale Onderwijsgids heeft maandelijks 130.000 relevante bezoekers die allemaal geïnteresseerd zijn in of affiniteit hebben met het onderwijs! 

Onderwijsmarketing

Op de Nationale Onderwijsgids kun je als organisatie of bedrijf content plaatsen op onze gids, hiermee bereik je een relevante groep mensen. Onderwijsmarketing kan gebruikt worden voor onder andere vacatures, content en artikelen. Er is veel mogelijk op het gebied van onderwijsmarketing doordat de gids in eigen beheer is. Ook als jouw vorm van content er niet tussen staat, kunnen we kijken naar een passende oplossing. 

Start vandaag met het bereiken van jouw doelgroep

Wil jij met jouw organisatie of bedrijf de juiste doelgroep bereiken? Start dan vandaag nog met contentmarketing door contact op te nemen met onze mediapartner Zichtbaar24!