Normal_pexels-pixabay-256455

De Nationale Onderwijsgids is dé plek voor lerend en docerend Nederland! Hier vind je al het relevante nieuws over de onderwijsbranche, actualiteiten, interessante interviews en verschillende blogs van mensen uit het onderwijslandschap. Door de onderverdeling in secties kun je makkelijk navigeren over de website en onderwerpen vinden die je interesseren. Van kinderopvang tot universiteit, op de Nationale Onderwijsgids vind je het. 

Bezoekers Nationale Onderwijsgids

Maandelijks heeft de Nationale Onderwijsgids 130.000 bezoekers die de blogs, vacatures, het nieuws en andere artikelen lezen. Daarnaast is de Onderwijsgids ook actief op social media waar ze nog eens 160.000 betrokken volgers heeft. 

 

Onderwijsmarketing bij de Nationale Onderwijsgids

Door het grote bereik van de gids is het de perfecte locatie om personeel te vinden, naamsbekendheid te creëren of geïnteresseerden te informeren over de bezigheden van jouw organisatie. Met onderwijsmarketing van de Nationale Onderwijsgids plaats je eigen vacatures of artikelen en ben je bereikbaar door de door jou gekozen doelgroep.

 

Wil jij gebruikmaken van de onderwijsmarketing op de Nationale Onderwijsgids? Neem contact op en plaats vandaag nog een eerste vacature of artikel. Of, schrijf je direct in voor onze nieuwsbrief en profiteer in januari al van onze eerste actie!