Didacticum Groep

Didacticum Groep verzorgt als ICT kennisleverancier al ruim veertien jaar opleidingen en trainingen op het gebied van ICT om een brug te slaan tussen de snel veranderende ICT-theorie en de praktijk. Onze Microsoft Certified trainers worden regelmatig ingezet als consultant bij verschillende grote opdrachtgevers, hierdoor zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen op ICT gebied en daarmee zeer goed in staat om hun praktijkgerichte en actuele kennis aan u over te brengen.

In 2014 start Didacticum met een drietal klassikale trainingen in het MCSA traject, waarmee een certificering behaald kan worden als Microsoft Certified Solutions Associate.

Deze prakrijkgerichte trainingen hebben een cursusduur van vijf dagen en vinden plaats op locatie van Didacticum in Capelle aan de IJssel. 

In de week van 6 tot en met 10 januari 2014 komt de installatie en configuratie van Windows Server 2012 aan bod. Van 10 tot en met 14 februari staat het beheren van een Window Server 2012 centraal. In de week van 10 tot en met 14 maart verzorgt Didacticum een cursus over het configureren van meer geavanceerde Windows 2012-omgevingen. 

Dit MCSA traject kan tevens worden uitgebreid naar een MCSE certificering. 

Voor meer informatie over het MCSA traject of over een van onze andere opleidingsmogelijkheden, neemt u dan rechtstreeks contact op met Stephanie Gorissen, op telefoonnummer 010-4471033 of via onze website: http://www.didacticum.nl/opleidingen/opleidingskalender.