Normal_nti2

Het NTI is jarig! Om haar 70-jarig bestaan te vieren deelt het NTI uit. Al vanaf het begin hebben wij onszelf als doel gesteld om kwalitatief en erkend onderwijs voor iedereen toegankelijk te maken. Ook vandaag de dag willen we jou de kans geven om je te ontwikkelen.

Unieke Samsung tablet actie
Als je kiest voor een volledige HBO-opleiding of Master van het NTI profiteer je tijdelijk van onze unieke Samsung tablet actie. Bij inschrijving ontvang je maar liefst 50% korting op een Samsung Galaxy Tab 2. Een tablet maakt het studeren direct een stuk gemakkelijker. Aantekeningen maak je voortaan digitaal en informatie zoek je dankzij de WIFI-connectie direct op. Bekijk al onze volledige HBO-opleidingen, klassikale HBO-opleidingen en Master. Wacht niet te lang, want op = op.

Profiteer nu van een waardevolle cursus of opleiding
Of je nu een leuke hobbycursus wilt doen, een inspirerende taalcursus of een erkende MBO- of HBO-opleiding wil volgen, bij het NTI ben jij altijd aan het juiste adres! Het NTI viert haar verjaardag namelijk met een unieke jubileumactie: je ontvangt maar liefst 40% korting op alle cursussen, taalcursussen en beroepsopleidingen en 25% korting op alle MBO-opleidingen.*

Oriënteer je direct
Wil jij je ook oriënteren op een extra voordelige cursus of opleiding? Bekijk dan direct al onze cursussen, taalcursussen, beroepsopleidingen, MBO-, HBO- of Masteropleiding. Hulp nodig bij je studiekeuze? Vraag een vrijblijvend studieadviesgesprek aan.