Kinderen voor Kinderen-koor helpt andere kinderen met problemen

In het nieuwe BNNVARA-programma Kinderen voor Kinderen: In Actie reizen kinderen van het koor samen met presentator Raïsha Zeegelaar het land door om leeftijdsgenootjes die hulp nodig hebben te helpen. Vanaf zaterdag 25 november is het programma acht weken lang te zien op NPO Zapp en op het YouTubekanaal van het programma.

Zo is Karel-Lucas bijvoorbeeld groot fan van pretparken, maar durft hij op het allerlaatste moment toch niet in achtbanen. De kinderen van het koor helpen hem van zijn angst af. Ook regelen de kinderen voor het gezin van Bibi "een fantastische dag". Haar vader lijdt aan de dodelijke spierziekte ALS en daar heeft het gezin het soms moeilijk mee. Ook wordt de oma van de tweeling Faith en Joy in het zonnetje gezet. Zij kunnen altijd bij haar terecht omdat hun moeder het financieel niet breed heeft.

Buikpijn krijgen van logeren 

In de eerste aflevering van volgende week zaterdag wordt de 9-jarige Floor geholpen. Zij wil graag vaker uit logeren, maar vindt dat eng en krijgt daar buikpijn van. Kinderen voor Kinderen wil haar van dit probleem afhelpen.

Door: ANP